Jdi na obsah Jdi na menu

Pravidla rezervací

Vážení zákazníci, v našem studiu nabízíme OTEVŘENÉ LEKCE (nejen) jógy. Rovněž pořádáme i KURZY JÓGY, kdy cvičíte v uzavřené skupině a lekce na sebe navazují.

Nezáleží na tom, zda jste jógou ještě nepolíbení nebo zda jste již zkušenými jogíny, rádi u nás uvítáme každého z Vás. Pokud si nejste jisti výběrem té správné lekce, ozvěte se, rádi Vám poradíme a najdeme tu nejvhodnější lekci „na míru“ přímo pro Vás. Lekce vedou zkušení lektoři s dlouholetou praxí. Na veškeré lekce se, prosíme, přihlašujte v našem  REZERVAČNÍM SYSTÉMU.

Ve výjimečných případech, kdy nemáte možnost rezervace online, můžete o rezervaci požádat buď na email: info@jogatrebic.cz nebo tel. 777 892 417. Nezaručujeme včasné vyřízení rezervace, ale uděláme pro Vás maximum. Účast na otevřených lekcích je možná i bez rezervace, ale neručíme Vám za zajištění místa. Studio SPIRIT si vyhrazuje právo na změny v rozvrhu lekcí, a to z důvodu nedostatečného naplnění lekcí či nenadálých osobních důvodů lektorů. 

Délka jedné lekce je většinou 60 - 75 minut. Při každé lekci je samozřejmostí zdarma teplý či studený nekalorický nápoj, stejně tak všechny cvičební pomůcky a karimatky.  

Těšíme se na Vás ve Studiu SPIRIT smiley

Alena Řídká a tým lektorů